Χρήστο σε ευχαριστούμε! Θα μας λείψεις…
4 Ιανουαρίου 2016
0

“Δυστυχώς, το τέλος της χρονιάς μας επιφύλασσε τραγικά νέα, καθώς ο Χρήστος Μπουκώρος, εξαιρετικός φωτογράφος και βασικός συνεργάτης του Advendure, αλλά προπάντων αδελφικός φίλος μας, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα στην άσφαλτο καθώς το αυτοκίνητο του διέφυγε της πορείας του λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και προσέκρουσε σε σταθμευμένη νταλίκα με μοιραίο αποτέλεσμα. Το τραγικό δυστύχημα έγινε σήμερα το απόγευμα στην οδό Λαρίσης στον Βόλο με βάση τις πληροφορίες μας..

Ο Χρήστος ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεργάτης του Advendure από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τις εξαιρετικές φωτογραφίες του από τις ζωντανές μεταδόσεις του Σπαρτάθλου, αλλά και από πλήθος άλλους αγώνες και project σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας και όχι μόνο.

Άνθρωπος που πολλές φορές μα εξέπληττε με το πάθος του για νέα project, την μεγάλη του προσήλωση στην λεπτομέρεια της δουλειάς του, το χιούμορ του και την δίψα του για ζωή.

Τον Χρήστο θα τον θυμόμαστε πάντα γελαστό … πάντα ακούραστο και με διάθεση να προσφέρει και να αποθανατίσει την τρέλα μας με τον καλύτερο τρόπο, όπου και να τρέχουμε ή να σκαρφαλώνουμε .. κάθε φορά που θα βλέπουμε μια φωτογραφία μας από έναν αγώνα ή μια προσπάθεια που είχε αναλάβει να καλύψει, θα θυμόμαστε ότι πίσω από την κάμερα ήταν ο Χρήστος … έτσι θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας …

Τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας στη οικογένεια του…”

Αναδημοσίευση από το www.advendure.com, χωρίς να χρειαστεί να συμπληρώσουμε ούτε λέξη.