Μαζική παραγγελία jersey του “Protect Aoos” MTB
11 Μαΐου 2016
0

Για την φετινή χρονιά η ομάδα του “Protect Aoos” MTB ετοίμασε ένα ποδηλατικό jersey για τους φίλους του αγώνα αλλά και της “Κίνησης για την Προστασία του Αώου”.

Σύμφωνα με την προσφορά της εταιρίας το κόστος, με το ΦΠΑ, του jersey είναι 40,00€ ενώ του Σορτ/κολάν στα 45,00€ (με το συνολικό κόστος του κάθε τεμαχίου καλύπτονται τα έξοδα παραγωγής και αποστολής).

Σύμφωνα με την προσφορά της εταιρίας:

  • Τα υφάσματα και τα pad είναι Ιταλικών εργοστασίων..
  • Για μεγέθη πάνω από 2XL επιβάρυνση 2,00 € και για μεγέθη κάτω από 2XS ελάφρυνση 2,00 €.
ProtectAoosMTBUltra 2016 Jersey ProtectAoosMTBUltra 2016 Jersey 2

Με την παραλαβή, στα Ιωάννινα, της μαζικής αγοράς θα σας αποστείλουμε ταχυδρομικά (για τους εκτός Ιωαννίνων) την παραγγελία σας στην διεύθυνση που θα έχετε συμπληρώσει στην φόρμα παραγγελίας.

Τα χρήματα για την παραγγελία θα μπούνε σε προσωπικό λογαριασμό ταμιευτηρίου της Πειραιώς (θα σας αποσταλεί μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας)  και θα πρέπει να κατατεθεί το 100% του κόστους της παραγγελίας σας για να θεωρηθεί αυτή έγκυρη και ολοκληρωμένη. Οι παραγγελίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου 2016 και την επομένη θα αποσταλεί στην Κοβάνης Technical Sportswear. Εκτιμάται ότι θα χρειαστούν περίπου 15-20 ημέρες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Σύμφωνα με το μεγεθολόγιο που δίνει η εταιρία μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της στολής.

jersey size by kovanis

Για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το μέγεθος του jersey που θα επιλεγεί από τον κάθε ποδηλάτη και για τον λόγο αυτό και θα γίνουν δεκτές μόνο παραγγελίες μέσω της φόρμας παραγγελίας και όχι τηλεφωνικά. Για όποια αλλαγή προκύψει θα ενημερωθείτε έγκαιρα από την ιστοσελίδα αλλά και με email.

ACP_PDF 2_file_document

Μπορείτε να κάνετε την Παραγγελία σας μέσα από την φόρμα του site (πατήστε το +) ή πατώντας >εδώ<.

Φόρμα παραγγελίας Jersey του 'Protect Aoos' MTB Ultra 2016