Φεστιβάλ Βωβούσας 2018
23 Ιανουαρίου 2018
0
Ο νέος χρόνος ήρθε και μαζί του, το Φεστιβάλ Βωβούσας! 

«Ανώνυμος φεστιβαλιστής περιπλανάται με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Αφού χτύπησε επίμονα την πόρτα στο Steki, τα παράτησε και πήγε να ζεσταθεί πλάι στο τζάκι του καφενείου». Αυτό είναι το ρεπορτάζ που φθάνει από την φρεσκοχιονισμένη πλατεία της Βωβούσας.

Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Το Φεστιβάλ Βωβούσας 2018 σας προσκαλεί να … πάρετε τα βουνά προσωπικά!, νωρίτερα απ’ όσο σας έχουμε συνηθίσει!

Save the dates λοιπόν 14 έως 21 Ιουλίου το αγαπημένο μας ορεινό Φεστιβάλ επιστρέφει!

Δεν είναι η μοναδική αλλαγή που έχουμε ετοιμάσει. H φετινή διοργάνωση θα επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην εκπαιδευτική πλευρά του Φεστιβάλ μεεπτά οκταήμερα εργαστήρια!

Τα εργαστήρια γύρω από τα οποία θα «ξετυλιχθούν» και οι καθιερωμένες εκδηλώσεις, προβολές και φωτογραφικές εκθέσεις έχουν πάντοτε ορεινό χαρακτήρα:

Χαρακτική
Ντοκιμαντέρ
Φωτογραφία
Πολυφωνικά
Καραγκιόζης
Δημιουργική γραφή
Λαογραφικό εργαστήριο αρμανικού πολιτισμού

Περισσότερες πληροφορίες για τους εισηγητές και τα εργαστήρια θα ανακοινωθούν το Φεβρουάριο ενώ ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα φθάσει στις οθόνες σας τον προσεχή Απρίλη. Φυσικά, τα εργαστήρια μας απευθύνονται και σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους φεστιβαλιστές!

Ως τότε, σας στέλνουμε τις καλύτερες μας ευχές για έναν καινούριο χρόνο γεμάτο υγεία, αγάπη, ευτυχία και δημιουργικότητα! Μην ξεχνάτε… πάρτε τα βουνά προσωπικά!

ΥΓ. Δείτε παρακάτω μία γλυκιά βιντεο-ανάμνηση από το καλοκαίρι που μας ετοίμασε ο Γκίγκι Αλεξιάδης.