Έναρξη Εγγραφών και νέες παροχές.
31 Μαρτίου 2015
0

Την πρώτη μέρα του Μαΐου θα ανοίξουνε οι εγγραφές για την συμμετοχή στους αγώνες Protect Aoos MTB Ultra των 120km και Protect Aoos MTB Race των 30km, ενώ για το παιδικό τρίαθλο δεν απαιτείται η προεγγραφή των μικρών φίλων μια και οι εγγραφές θα γίνουνε το Σάββατο 29 Αυγούστου πριν την εκτέλεση του αγώνα τους.

Μαζί με τις εγγραφές θα αναρτηθούν και οι όροι συμμετοχής στους αγώνες και πληροφορίες σε ότι αφορά την φετινή διαδρομή τόσο των 120 χιλιομέτρων, που φέτος αλλάζει φορά, αλλά και η νέα εντελώς χάραξη της Race διαδρομής των 30 χιλιομέτρων όπου για φέτος αλλάζει χώρο διεξαγωγής αλλά και μορφή υψομετρικών.

Untitled_Panorama3Στην προσπάθεια για βελτίωση των παροχών προς τους συμμετέχοντες του Ultra αγώνα των 120km φέτος οι ποδηλάτες θα μπορούνε να στείλουν παγούρια τους σε σταθμούς όπου αυτοί θα επιλέξουν. Επίσης από φέτος στους σταθμούς θα υπάρχουνε και αλμυρά σνακ, κάτι που τις προηγούμενες δύο χρονιές έλλειπε και ζητήθηκε από αθλητές.

Τέλος βρισκόμαστε σε προχωρημένο σχεδιασμό για την τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων στο μήκος του Ultra αγώνα για την ενημέρωση αποστάσεων, κλίσεων κ.α.