Χάραξη του “Protect Aoos” MTB Ultra 2016 (beta)
29 Μαΐου 2016
0

Η φετινή χρονιά έρχεται με αλλαγές. Δυστυχώς η βροχή της προηγούμενης εβδομάδας δεν μας επέτρεψε να  κάνουμε το δοκιμαστικό πέρασμα της διαδρομής και αυτό μεταφέρθηκε για αργότερα. Αλλά για δική σας διευκόλυνση, ανεβάζουμε σήμερα την χάραξη της διαδρομής του “Protect Aoos” MTB Ultra 2016 και όπως αναφέρει και ο τίτλος είναι “beta” οπότε μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, οι οποίες θα ανακοινωθούν αμέσως από στο site του αγώνα.

Μαζί με τις όποιες αλλαγές θα ανακοινωθούν και οι σταθμοί του Αγώνα. Και φέτος οι σταθμοί θα βρίσκονται περίπου ανά 12-13 χιλιόμετρα. Ο πρώτος γύρος 1-24 km θα είναι και η διαδρομή που θα κάνει το πρώτο μέλος των ομάδων-ζευγαριών, που φέτος θα κάνουν το ντεμπούτο τους. Στην συνέχεια ο/η δεύτερος-η της ομάδας θα τρέξει τα υπόλοιπα χιλιόμετρα της διαδρομής.

Στα 14, 49 και 81 χιλιόμετρο η διαδρομή περνά πάνω από τα 1600 μέτρα υψόμετρο ενώ το χαμηλότερο σημείο της διαδρομής βρίσκεται στα 866μ λίγο πριν την Λάιστα. Περισσότερα στατιστικά, τεχνικά και ενημερωτικά στοιχεία θα έχουμε με την τελική και οριστική καταγραφή της διαδρομής.

Καλή προετοιμασία!